Novobranská - Brno
Semilasso - Brno
Přijdte ochutnat
Neuvěříte, že je

BezCukru a bez mouky

Interiér cukrárny BezCukru
Najdete nás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Otevírací hodiny:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Interiér cukrárny BezCukru
Máte dotaz? Chcete rezervaci?

Ozvěte se nám

Telefon do provozovny
+420 732 476 860
E-mail do provozovny
info@bezcukru.com
Ptáte se...

Nebo mrkněte na časté dotazy

Ano, opravdu tam není stolní cukr – surovina, která tvoří základ cukrářství a která mu dokonce dala název. Dobroty BezCukru v chemickém slova smyslu ovšem cukr obsahují. Jedná se ale o cukr, který je přirozenou součástí jiných surovin, například ovoce nebo smetany.

Nemusíte se bát žádné neobvyklé chuti. To, že jsou bez cukru, na chuti vůbec nepoznáte.

Zákusky BezCukru jsou slazené xylitolem (neboli Březovým cukrem) a erythritolem. Ano, názvy zní odpudivě chemicky, jedná se ovšem o přírodní sladidla. Nejsou to umělá sladidla. A nemají pachuť. Nejsou tam ani další „náhradní“ sladidla jako je med, Stévie či čekankový sirup. Víc se dočtete zde.

Dobroty BezCukru neobsahují ani mouku, další z tradičních cukrářských surovin. Místo ní je tam hlavně mandlová a kokosová „mouka“. Víc se dočtete zde.

Galerie

Jak to u nás vypadá

Přijdte ochutnat
Neuvěříte, že je

BezCukru a bez mouky

Najdete nás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Otevírací hodiny:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Máte dotaz? Chcete rezervaci?

Ozvěte se nám

Telefon do provozovny
+420 732 476 860
E-mail do provozovny
info@bezcukru.com
Ptáte se...

Nebo mrkněte na časté dotazy

Ano, opravdu tam není stolní cukr – surovina, která tvoří základ cukrářství a která mu dokonce dala název. Dobroty BezCukru v chemickém slova smyslu ovšem cukr obsahují. Jedná se ale o cukr, který je přirozenou součástí jiných surovin, například ovoce nebo smetany.

Nemusíte se bát žádné neobvyklé chuti. To, že jsou bez cukru, na chuti vůbec nepoznáte.

Zákusky BezCukru jsou slazené xylitolem (neboli Březovým cukrem) a erythritolem. Ano, názvy zní odpudivě chemicky, jedná se ovšem o přírodní sladidla. Nejsou to umělá sladidla. A nemají pachuť. Nejsou tam ani další „náhradní“ sladidla jako je med, Stévie či čekankový sirup. Víc se dočtete zde.

Dobroty BezCukru neobsahují ani mouku, další z tradičních cukrářských surovin. Místo ní je tam hlavně mandlová a kokosová „mouka“. Víc se dočtete zde.

Galerie

Jak to u nás vypadá