Žijeme bez cukru

Protože to má smysl

Chceme inspirovat a podporovat lidi na cestě
k hodnotnému, zdravému, společensky odpovědnému a udržitelnému životnímu stylu.

Při výrobě používáme poctivé suroviny jako jsou vajíčka, ořechy, máslo, ovoce, smetana, mascarpone, tvaroh, mák, vysokoprocentní čokoláda…

Jana náhlíková, šéfcukrářka
Jana
Makový cheesecake s lemon curd
Ve zkratce...

Proč bez cukru?

Budete se cítit lépe po celý den

Vhodné pro sportovce i dietáře

Je to zdravější, smysluplné, udržitelné a zodpovědné

Proč bez cukru

Proč se naše cukrárna jmenuje cukrárna BezCukru? Co proti tomu cukru vlastně máme?

Co je na tom cukru špatného?

Cukr sám o sobě není špatný. Je přírodního původu, je zdrojem energie a přirozeně ho obsahují běžné potraviny od ovoce a zeleniny po maso. Proč se tedy o cukru mluví jako o bílém jedu? Co je na něm špatného?

Co je v dobrotách BezCukru?

Na startu projektu cukrárny BezCukru stála zásadní otázka: je možné upéct Low Carb zákusek tak, aby chutnal stejně lahodně jako běžné zákusky? A přitom neobsahoval stolní cukr. Ani mouku. Kdo takový zákusek dokáže upéct?!