Žijeme bez cukru

Protože to má smysl

Chceme inspirovat a podporovat lidi na cestě
k hodnotnému, zdravému, společensky odpovědnému a udržitelnému životnímu stylu.

Při výrobě používáme poctivé suroviny jako jsou vajíčka, ořechy, máslo, ovoce, smetana, mascarpone, tvaroh, mák, vysokoprocentní čokoláda…

Jana náhlíková, šéfcukrářka
Jana
Makový cheesecake s lemon curd
Ve zkratce...

Proč bez cukru?

Budete se cítit lépe po celý den

Vhodné pro sportovce i dietáře

Je to zdravější, smysluplné, udržitelné a zodpovědné

Příběh „low-carbáka“ z týmu BezCukru

Každý z vás má svůj důvod, proč by se chtěl stravovat bez sacharidů. Spousta z vás má i důvody, proč se bez sacharidů nestravovat. Tohle byly ty moje.

Míša Salačová: Jak jsem začala s Low Carb

V režimu Low Carb se stravuji už téměř dva roky a upřímně, nesmírně mi to vyhovuje. Low Carb stravování není dietou, je to z mého pohledu již životní styl, kdy si osvojíte zcela jiné stravovací návyky. Při Low Carb stravě je skvělé, že jíte pestře, chutně, zdravě a v zásadě se nemusíte nijak zvláště limitovat, co se týká četnosti, či velikosti porcí. Samozřejmě je zásadní jíst kvalitní potraviny – bílkoviny i tuky.

Závislost na cukru

Heroin, pervitin, pro někoho i alkohol a nikotin v cigaretách. Drogy, o kterých lidé mluví a mají z nich strach. Ale cukr… Přitom dle mnoha odborníků zabiják 21. století. Nejste na něm taky závislí?